Slideshow - címoldal - romana

Kép: 
 

Login

Cine e online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 12 vizitatori online.

Noutati

16 septembrie, 2021
Primaria comunei Ciumani prin prezenta va aduce la cunostinta ca astazi 16. 09. 2021 a fost inregistrata declaratia de casatorie a numitiilor de mai jos. In temeiul art.283,alin.1 din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la aceasta casatorie,daca are cunostinta de existenta vreunei piedici legale,ori daca alte cerinte ale legii nu sunt indeplinite. Opunerea la casatorie se va face in scris cu aratarea dovezilor,pe care se intemeieaza in termen de 10 zile de la data afisarii publicatiei,la Biroul Starii Civile al Primariei.
8 septembrie, 2021
Anexa nr. 1B-1
4 septembrie, 2021
Primaria comunei Ciumani prin prezenta va aduce la cunostinta ca astazi 04. 09. 2021 a fost inregistrata declaratia de casatorie a numitiilor de mai jos. In temeiul art.283,alin.1 din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la aceasta casatorie,daca are cunostinta de existenta vreunei piedici legale,ori daca alte cerinte ale legii nu sunt indeplinite. Opunerea la casatorie se va face in scris cu aratarea dovezilor,pe care se intemeieaza in termen de 10 zile de la data afisarii publicatiei,la Biroul Starii Civile al Primariei.
2 septembrie, 2021
Primaria comunei Ciumani prin prezenta va aduce la cunostinta ca astazi 02. 09. 2021 a fost inregistrata declaratia de casatorie a numitiilor de mai jos. In temeiul art.283,alin.1 din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la aceasta casatorie,daca are cunostinta de existenta vreunei piedici legale,ori daca alte cerinte ale legii nu sunt indeplinite. Opunerea la casatorie se va face in scris cu aratarea dovezilor,pe care se intemeieaza in termen de 10 zile de la data afisarii publicatiei,la Biroul Starii Civile al Primariei.
19 august, 2021
Primaria comunei Ciumani prin prezenta va aduce la cunostinta ca astazi 19. 08. 2021 a fost inregistrata declaratia de casatorie a numitiilor de mai jos. In temeiul art.283,alin.1 din Codul Civil, orice persoana poate face opunere la aceasta casatorie,daca are cunostinta de existenta vreunei piedici legale,ori daca alte cerinte ale legii nu sunt indeplinite. Opunerea la casatorie se va face in scris cu aratarea dovezilor,pe care se intemeieaza in termen de 10 zile de la data afisarii publicatiei,la Biroul Starii Civile al Primariei.
11 august, 2021
11.08.2021
6 august, 2021
Comuna Ciumani, Școala Generală „Köllő Miklós” și Școala Generală nr. 1 din Comuna Ciumani anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare în cadrul planurilor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu și evaluare adecvată pentru Planul de amenajament silvic U.P. V Pădurea Comunei Ciumani de pe teritoriul administrativ al comunei Ciumani pe o suprafață totală de 101 ha.