Tájékoztatás

Tájékoztató

Az csomafalvi ifjúsági jégkorongozók számára,

újabb felszerelések kerültek megvásárlásra az adományokból!

A mostani alkalommal 9 ütő, 3 pár lábszárvédő, 6 védősisak, 1 kicsi kapus felszerelés, illetve 5 pár korcsolyával bővült a gyerekek felszerelés palettája.

Köszönet mindazon személyeknek, akik adományaikkal hozzájárultak, hogy a csomafalvi gyerekek számára újabb felszerelések kerüljenek megvásárlásra.

Az idei jégkorong szezon alkalmával, több mint 30 gyereknek volt lehetősége megismerkedni a jégkorongozással, amelyhez nagyban hozzájárultak a közbirtokosság által vásárolt felszerelések, a csomafalvi gyökerekkel rendelkező edzők felszerelés adományai és a lakók, vállalkozók adományai.

Az elmúlt hetek során Rokaly Szabolcs által tartott edzések keretében a gyerekek megismerkedhettek a jégkorongozással, napi rendszerességgel a feltételek biztosítása mellet szakszerű edzésekben részesülhettek.

Köszönet az áldozatos munkáért az önkéntes tűzoltóknak, a jégpályán tevékenykedő önkénteseknek, a támogatóknak, az “öreg fiúk” jégkorongozó csapatnak, az adományozóknak és minden olyan személynek, vállalkozónak, aki hozzá járult, hogy az idei szezonban az iskolás gyerekek tornaóra alatt korcsolyázhassanak, a kis hokisták edzhessenek, illetve a délutáni órákban a falu minden lakója számára lehetőség legyen a korcsolyázásra.

Hajrá Délhegy!

Szükség van segítségre? Beszéljen velünk