Slideshow - címoldal

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 18 vendég van a webhelyen.

Szelektív hulladékgyűjtés

Szelektív hulladékgyűjtés

 

 Értesítjük a lakosságot, hogy a szelektív hulladék elszállítására minden hónap utolsó keddjén és szerdáján fog sor kerülni!

A Maros-hídon kívül eső részekről július 27-én kedden (a lemaradó részekről, másnap folyatják ezért kérjük hagyják kinn a kapuban a gyűjtőzsákokat), valamint július 28-án szerdán a település belső részéről fogják elszállítani a szelektíven összegyűjtött hulladékot.

Kérjük, hogy a változásról értesítsék családtagjaikat, szomszédjaikat, barátaikat, hogy az információ mindenkihez időben eljusson!

 

 

A szelektív hulladékot: papírféléket, kartonokat, folyóiratokat, könyveket összekötözve, műanyagokat: PET palackokat, samponos-, tusfürdős-, mosószeres, mosogatószeres palackokat, csomagoló és építkezési fóliákat, műanyag rekeszes ládákat (sörös- és vizes rekeszek) olyan műanyag tárolókat amelyeken szerepel a PP, PE, HDPE és PET jelzés, alumínium italdobozokat (sörös, üdítős, stb. dobozok), az erre a célra átadott feliratozott zsákokban, illetve necc vagy átlátszó műanyag zsákokba rakják ki reggel 8 óráig.  

 

Köszönjük együttműködésüket!

Polgármesteri Hivatal